Hotellilaiva Wuoksi

Wuoksen toimintaohjeet ja varausehdot

Laivahotellin ominaisuudet

Koska olemme hotellilaiva ja kellumme veden päällä, kuuluu arkeemme muutamia ominaisuuksia. Äänet kuuluvat herkemmin rakenteiden läpi ja vuodenajasta riippuen seinien lämpötila vaihtelee. Äänieristys tiloissamme ei ole verrattavissa normaaliin rakennukseen. Äänet kuuluvat herkemmin rakenteiden läpi. Pyydämme siis asiakkaitamme noudattamaan normaaleja järjestyssääntöjä ja noudattamaan hiljaisuutta klo 22-06. Laiva on talvilämmin, mutta laivan metallisista rakenteista johtuen seinät tuntuvat viileämmiltä. Huoneissa löytyy lämpöpatterit ja wc lattialämmitys, joista asiakkaat voivat säätää lämpötilaa itselle sopivaksi.

Hotellilaiva elää järven aaltoilun mukaan ja joskus laivassa voi tuntua normaalia keinutusta. Aaltoilu voi liikuttaa laivaa satamalaituria vasten, josta syntyy laivalle ominaista ääntä. Äänet eivät ole vaarallisia, vaan kuuluvat laivan toimintaan. Laivassa ei ole moottoria, joten moottorin hajuhaittoja ei tarvitse pelätä.

Hotellilaiva Wuoksen varausehdot

Majoitusvaraukset

Varauksen teon yhteydessä sinun on ilmoitettava nimesi, asuinosoitteesi, saapumis- ja lähtöajankohta sekä maksutapa. Varaus sitoo hotellia, kun se on vahvistettu suullisesti, kirjallisesti tai esimerkiksi sähköpostitse ja kun olet saanut hotellilta vahvistusnumeron.

Hotelliin saapuminen ja lähteminen

Huone on käytettävissäsi tulopäivänä klo 14 ja se on luovutettava lähtöpäivänä klo 11 mennessä. Hotellilla voi olla tästä poikkeavia tulo- ja lähtöaikoja. Hotellilaivassamme sisäänkirjautuminen tapahtuu ovikoodeilla, jotka lähetämme majoittujille tekstiviestitse. Näiden koodien ansiosta voitte kirjautua sisään mihin aikaan tahansa.

Peruutus ja saapumattajättäminen

Huonevarauksissa on ilmainen peruutusoikeus, mikäli peruutus suoritetaan viimeistään vuorokautta ennen tarkoitettua saapumispäivää. Jos peruutus tapahtuu tämän määräajan jälkeen, on varauksesta silloin maksettava täysi hinta.

Lähtö ennen sovittua ajankohtaa

Jos lähdet pois ennen sovittua lähtöpäivää, on sinun ilmoitettava lähdöstäsi hotellille. Jos kysymys on useamman yön majoituksesta, sinun on maksettava sovittu hinta käyttämättä jääneeltä ajalta. Lähtö ennen sovittua ajankohtaa voi myös aiheuttaa muutoksen majoituksen kokonaishintaan.

Maksut

Kaikki hotellit hyväksyvät tavallisimmat maksukortit. Hotelli ei kuitenkaan ole velvollinen hyväksymään ulkomaan valuuttaa, kuponkeja, shekkejä tai maksukortteja, jos hotelli itse ei ole tarjoutunut niin tekemään. Jos huonetta ei ole maksettu ennakkoon, on hotellihuone maksettava käteisellä tai kortilla aamupalan yhteydessä ennen uloskirjautumista.

Käyttäytyminen hotellilaivalla

Hotellissa noudatamme hyviä tapoja ja järjestyssääntöjä. Koska olemme hotellilaiva, on äänieristys luonnostaan normaaleihin rakennuksiin verrattuna rajoitetumpaa. Tämän takia äänenkäytön tarkkailu on hyvin tärkeää, ettet häiritse kanssayöpyjiä. Jos rikot näitä sääntöjä, voidaan sinut välittömästi poistaa hotellista. Sinun on kuitenkin maksettava majoituksesi ja tilaamiesi lisäpalveluiden hinta etkä voi vaatia jo suoritetun maksun palauttamista.

Hotellin vastuu omaisuudestasi

Hotelli voi ottaa säilytykseen pyynnöstä matkatavaroita. Jos säilytettäväksi jätettävä omaisuus on poikkeuksellisen arvokasta, on sinun ilmoitettava siitä hotellille ennen sen säilöön jättämistä. Hotelli voi kieltäytyä ottamasta säilöön tällaista omaisuutta.
Vastaat itse omista matkatavaroistasi, mikäli annat ne hotellille säilöön. Hotelli ei vastaa huoneessa olevasta omaisuudesta.
Hotelli ei vastaa pysäköintialueella olevan kulkuvälineen tai sen sisällä olevan omaisuuden vahingoittumisesta tai katoamisesta, eikä mahdollisista parkkisakoista pysäköintivirheen johdosta.

Asiakkaan vastuu vahingosta

Asiakkaana vastaat tahallasi tai huolimattomuudellasi aiheuttamistasi vahingoista (kuten tupakoinnista huoneessa), jonka sinä tai sinun vieraasi tai lemmikkieläimesi aiheuttavat huoneelle tai hotellin muille tiloille, siellä oleville huonekaluille tai varusteille sekä hotellin muille asiakkaille tai heidän omaisuudelleen.
Vastuu vahingosta määräytyy yleisten vahingonkorvausta koskevien periaatteiden mukaan.