Hotellilaiva Wuoksi

ELÄMYKSEN JA HYVIEN UNIEN WUOKSI

Hotellilaiva Wuoksi tarjoaa mieleenpainuvan ja persoonallisen yöpymiskokemuksen niille, jotka etsivät edullista majoitusta sekä vaihtelua normaalille hotelliyöpymiselle. Hotellilaiva Wuoksi sijaitsee Kuopion matkustajasatamassa, kauniin Kallaveden äärellä ja lähellä palveluita. Tämän sijaintinsa puolesta se on Suomen ja Euroopan mantereen pohjoisin ympäri vuoden toimiva hotellilaiva.

Näyttelijä Ismo Apellin perheen ylläpitämässä Hotellilaiva Wuoksessa yhdistyy hostellin helppous, kodinomainen rentous sekä hotellitason palvelut. Laivahenkisissä hyttihuoneissa on oma wc, suihku, taulutelevisio ja wifi-yhteys. Laivan komentosillan yhteisessä salissa voit oleskella ja katsella televisiota. Nappaa aamukahvi mukaan ja ihastele katetulla ulkokannella kappaletta kauneinta Kallavettä. Hotelliyöpymisen lisäksi järjestämme yksityistilaisuuksia - komentosillan salissa voidaan tarjota tarvittaessa runsas buffet jopa 35 hengen seurueelle.

Toimintamme Kuopiossa ei ole vielä alkanut, sillä tällä hetkellä uudistamme Wuoksen tiloja sekä stailaamme huoneita. Avajaispäivä on tulossa talvikauden 2017-2018 aikana. Otamme jo varauksia vastaan hotelliöistä sekä toiveistanne järjestää juhlia laivallamme!

Hotellilaivan kapteeni miehistöineen toivottaa kaikki sydämellisesti tervetulleiksi viihtymään ja nauttimaan ainutlaatuisesta miljööstä sekä lämminhenkisestä tunnelmasta, Hotellilaiva Wuoksen hoivassa.

Terveisin, kapteeni Ismo Apell