Hotellilaiva Wuoksi

ELÄMYKSEN JA HYVIEN UNIEN WUOKSI

Hotellilaiva Wuoksi tarjoaa mieleenpainuvan ja persoonallisen yöpymiskokemuksen niille, jotka etsivät edullista majoitusta sekä vaihtelua normaalille hotelliyöpymiselle. Hotellilaiva Wuoksi sijaitsee idyllisellä paikalla Iisalmen kaupungin keskustan matkustajasatamassa, kauniin Poroveden vesistön äärellä. Tämän sijaintinsa puolesta se on Suomen ja Euroopan mantereen pohjoisin ympäri vuoden toimiva hotellilaiva.

Näyttelijä Ismo Apellin perheen ylläpitämässä Hotellilaiva Wuoksessa yhdistyy hostellin helppous, kodinomainen rentous sekä hotellitason palvelut. Laivahenkisissä hyttihuoneissa on oma wc, suihku, taulutelevisio ja wifi-yhteys. Laivan komentosillan yhteisessä salissa voit oleskella ja katsella televisiota. Nappaa aamukahvi mukaan ja ihastele katetulla ulkokannella kappaletta kauneinta Vuoksen vesistöä. Hotelliyöpymisen lisäksi järjestämme yksityistilaisuuksia - komentosillan salissa voidaan tarjota tarvittaessa runsas buffet jopa 35 hengen seurueelle.

Kesäsesongin ulkopuolella toimimme osittain omatoimihotellina, eli henkilökunta ei ole paikalla jatkuvasti. Asiakaspalvelumme auttaa puhelimitse ympäri vuorokauden. Liikkuminen on helppoa ovikoodien avulla, jotka lähetämme yöpyjälle saapumispäivänä tekstiviestitse.

Hotellilaivan kapteeni miehistöineen toivottaa kaikki sydämellisesti tervetulleiksi viihtymään ja nauttimaan ainutlaatuisesta miljööstä sekä lämminhenkisestä tunnelmasta, Hotellilaiva Wuoksen hoivassa.

Terveisin, kapteeni Ismo Apell

PIKKUJOULUKAUDEN MYYNTI ON JO ALKANUT

Varaa juhlatila yrityksellesi, suvullesi tai ystäväporukallesi. Voimme tilata teille myös buffetruokailun sekä järjestää vaikka trubaduurin tai stand up koomikon iltaanne!