Hotellilaiva Wuoksi

ELÄMYKSEN JA HYVIEN UNIEN WUOKSI

Kuopion Matkustajasatama, Koljonniemenkatu 1a

Wuoksi tarjoaa mieleenpainuvan ja persoonallisen yöpymiskokemuksen niille, jotka etsivät edullista majoitusta sekä vaihtelua normaalille hotelliyöpymiselle. Hotellilaiva Wuoksi sijaitsee Kuopion matkustajasatamassa, kauniin Kallaveden äärellä ja lähellä palveluita. Sijaintinsa puolesta se on Suomen ja Euroopan mantereen pohjoisin ympäri vuoden toimiva hotellilaiva.

Näyttelijä Ismo Apellin perheen ylläpitämässä Hotellilaiva Wuoksessa yhdistyy hostellin helppous, kodinomainen rentous sekä hotellitason palvelut. Laivahenkisissä hyttihuoneissa on oma wc, suihku, taulutelevisio (lukuunottamatta muutamaa huonetta pohjakerroksessa) ja wifi-yhteys. Laivan komentosillan yhteisessä salissa voit oleskella ja katsella televisiota. Nappaa aamupala ulos ja ihastele katetulla ulkokannella kappaletta kauneinta Kallavettä. Hotelliyöpymisen lisäksi järjestämme yksityistilaisuuksia - juhlat kesäaikaan jopa 60 hengelle, majoitus 50:lle.

Haluamme asiakkaidemme tietävän, että pienenä perheyrityksenä toimintamme on hieman erilaista kuin suurilla ketjuhotelleilla. Perheyrittäjyys näkyy kodinomaisesta ympäristöstämme, sekä tavasta palvella asiakkaita aina yksilöllisesti ja tuttavallisesti. Toivomme asiakkailtamme ymmärrystä ainutlaatuista toimintamuotoamme sekä pientä henkilöstöämme kohtaan!

Hotellilaivan kapteeni miehistöineen toivottaa kaikki sydämellisesti tervetulleiksi viihtymään ja nauttimaan ainutlaatuisesta miljööstä sekä lämminhenkisestä tunnelmasta, Hotellilaiva Wuoksen hoivassa.

Terveisin, kapteeni Ismo Apell