ONNISTUNEIDEN JUHLIEN JA KOKOUSTEN WUOKSI


SUKUJUHLAT, LAKKIAISET, HÄÄT, KESÄJUHLAT, SYNTTÄRIT, KOKOUKSET, TYHY-ILLAT, MUISTOTILAISUUDET...


Juhlien hinta koostuu siitä, mitä tiloja tahdotte yksityiskäyttöönne ja mihin kellon aikaan. Räätälöimme yksityistilaisuudet asiakaskohtaisesti siten, että toiveet tulee toteutettua - ole meihin yhteydessä, niin muokataan juuri sinulle ja porukallesi sopiva paketti!


 • Komentosillan sali ja aurinkoterassi

  Laivan komentosillan salissa ja aurinkoterassilla on istumapaikkoja kesällä yhteensä jopa 50 henkilölle. Talvisin sisätiloissa on istumapaikkoja maksimissaan 30 henkilölle. Puitteet mahdollistavat tilaisuudet pikakokouksista viikonlopun yli kestäviin rientoihin! Pienimuotoisiin tilaisuuksiin voit tuoda tarjottavat halutessasi itse, suurempiin juhliin ruoat hyväksymältämme catering- tai ravintolatoimijaltamme.

 • Nukkumapaikat yli 50hlölle

  Laivan kolmessa kerroksessa on 22 hyttiä, joissa makuusijoja yhteensä 50 henkilölle. Laivaan mahtuu siis yöpymään vaikka koko suku tai firman porukka. Ainutlaatuinen mahdollisuus kokoontua yhdessä saman katon alle, samalla saaden jokaiselle myös oman rauhan ja tilan.

 • Edullinen hinta

  Juhlien hinta rakentuu siitä, mitä tiloja haluatte käyttöönne, mihin aikaan päivästä sekä kuinka pitkäksi aikaa. Vuokrattavissa on komentosillan sali ja aurinkoterassi sekä koko laiva kaikkine huoneineen.

 • Keskeinen sijainti

  Fiilistele musiikkifestareiden konsertit Wuoksen aurinkoterassilta kuunnellen tai nautiskele vain järven syleilystä. Kuopion kaikki palvelut ovat aivan kulman takana; shoppailumahdollisuudet, ruokaravintolat, sekä kulttuuri- ja yöelämä. Wuoksella ei ole omia parkkipaikkoja, mutta satama on Kuopiossa parasta paikkaa löytää ilmaisia kadunvarsiparkkeja, lähimmät löytyvät heti laivan edestä Koljonniemenkadun päädystä. Kävelymatka linja-autoasemalle sekä juna-asemalla on 15 minuuttia. Kuuluisa Kuopion tori on vain muutaman korttelin päässä!