ONNISTUNEEN JUHLAN JA KOKOUKSEN WUOKSI


SUKUJUHLAT, LAKKIAISET, HÄÄT, GRILLIJUHLAT, KOKOUKSET, TYHY-ILLAT, MUISTOTILAISUUDET .....


Kesäjuhlien hinta koostuu siitä, mitä tiloja tahdotte yksityiskäyttöönne, mihin kellon aikaan sekä teettekö järjestelyt itse vai järjestämmekö tilaisuuden teille alusta loppuun. Alla näkyy tilavuokrauksen "karkeat hinnat". Nämä suunniteltu sitä varten, että yhden päivän aikana jopa kolmen eri ryhmän on mahdollista pitää yksityistilaisuus. Tottakai räätälöimme yksityistilaisuudet asiakaskohtaisesti siten, että toiveet tulee toteutettua, joten ole rohkeasti yhteydessä, niin muokataan juuri sinulle ja porukallesi sopiva paketti.


 • Connector.

  Komentosillan sali ja aurinkoterassi

  Laivan komentosillan salissa ja aurinkoterassilla on istumapaikkoja yhteensä jopa 70 henkilölle. Puitteet mahdollistavat kahvikekkereiden lisäksi myös runsaat illallisbuffetit. Mikäli haluatte tuoda omat purtavat mukananne tai grillata laivan terassilla, on sekin mahdollista.

 • Connector.

  Nukkumapaikat yli 50hlölle

  Laivan kolmessa kerroksessa on 22 hyttiä, joissa makuusijoja yhteensä 54. Laivaan mahtuu siis yöpymään vaikka koko suku tai firman porukka. Ainutlaatuinen mahdollisuus kokoontua yhdessä saman katon alle, samalla saaden jokaiselle myös oman rauhan ja tilan. Yksityistilaisuuden vuokranneelle tarjoamme komentosillan hytit alehintaan vain 69€/yö/huone.

 • Connector.

  Edullinen hinta

  Kaikki hinnat sisältävät tilavuokran, astiat sekä siivouksen.

  ”Aamupäivästä” klo 11-14.30

  Komentosillan sali 100€ + Aurinkoterassi 100€

  ”Keskellä kesää” klo 15-18

  Komentosillan sali 150€ + Aurinkoterassi 150€

  ”Illan istujaiset” klo 18.30-22

  Komentosillan sali 200€ + Aurinkoterassi 200€

  KOKO LAIVA YKSITYISKÄYTTÖÖN VUOROKAUDEKSI, alk. 1500€

 • Connector.

  Keskeinen sijainti

  Kuuntele musiikkifestareiden konsertit Wuoksen aurinkoterassilta kuunnellen tai nautiskele vain järven syleilystä. Iisalmen kaikki palvelut ovat aivan kulman takana; shoppailumahdollisuudet, ruokaravintolat ja yöelämä. Hotellilaivan vieressä on ilmainen pysäköinti, joten autollla kulkeminen on helppoa ja vaivatonta. Kävelymatka linja-autoasemalta 4min ja juna-asemalta 10min.