ONNISTUNEEN JUHLAN JA KOKOUKSEN WUOKSI


SUKUJUHLAT, LAKKIAISET, HÄÄT, KESÄJUHLAT, SYNTTÄRIT, KOKOUKSET, TYHY-ILLAT, MUISTOTILAISUUDET..


Kesäjuhlien hinta koostuu siitä, mitä tiloja tahdotte yksityiskäyttöönne ja mihin kellon aikaan. Räätälöimme yksityistilaisuudet asiakaskohtaisesti siten, että toiveet tulee toteutettua - ole meihin yhteydessä, niin muokataan juuri sinulle ja porukallesi sopiva paketti. Vain taivas on rajana - pienenä perheyrityksenä meillä on mahdollisuus vastata hulluimpiinkiin toiveisiinne!


 • Komentosillan sali ja aurinkoterassi

  Laivan komentosillan salissa ja aurinkoterassilla on istumapaikkoja kesällä yhteensä jopa 70 henkilölle. Puitteet mahdollistavat tilaisuudet pikakokouksista viikonlopun yli kestäviin rientoihin! Pienimuotoisiin tilaisuuksiin voit tuoda tarjottavat halutessasi itse, suurempiin juhliin ruoat hyväksymältämme catering- tai ravintolatoimijaltamme.

 • Nukkumapaikat yli 50hlölle

  Laivan kolmessa kerroksessa on 22 hyttiä, joissa makuusijoja yhteensä 54. Laivaan mahtuu siis yöpymään vaikka koko suku tai firman porukka. Ainutlaatuinen mahdollisuus kokoontua yhdessä saman katon alle, samalla saaden jokaiselle myös oman rauhan ja tilan.

 • Edullinen hinta

  Juhlien hinta rakentuu siitä, mitä tiloja haluatte käyttöönne, mihin aikaan päivästä sekä kuinka pitkäksi aikaa. Vuokrattavissa on komentosillan sali ja aurinkoterassi sekä koko laiva kaikkine huoneineen.

 • Keskeinen sijainti

  Fiilistele musiikkifestareiden konsertit Wuoksen aurinkoterassilta kuunnellen tai nautiskele vain järven syleilystä. Kuopion kaikki palvelut ovat aivan kulman takana; shoppailumahdollisuudet, ruokaravintolat, kulttuuri- ja yöelämä. Hotellilaivan vieressä on parkkialue, joten autollla kulkeminen on helppoa ja vaivatonta. Kävelymatka linja-autoasemalle sekä juna-asemalla on 15 minuuttia. Kuuluisa Kuopion tori on vain muutaman korttelin päässä!