ONNISTUNEEN JUHLAN JA KOKOUKSEN WUOKSI


SUKUJUHLAT, LAKKIAISET, HÄÄT, GRILLIJUHLAT, KOKOUKSET, TYHY-ILLAT, MUISTOTILAISUUDET .....


Kesäjuhlien hinta koostuu siitä, mitä tiloja tahdotte yksityiskäyttöönne, mihin kellon aikaan sekä teettekö järjestelyt itse vai järjestämmekö tilaisuuden teille alusta loppuun. Alla näkyy tilavuokrauksen "karkeat hinnat". Nämä suunniteltu sitä varten, että yhden päivän aikana jopa kolmen eri ryhmän on mahdollista pitää yksityistilaisuus. Tottakai räätälöimme yksityistilaisuudet asiakaskohtaisesti siten, että toiveet tulee toteutettua, joten ole rohkeasti yhteydessä, niin muokataan juuri sinulle ja porukallesi sopiva paketti.


 • Connector.

  Komentosillan sali ja aurinkoterassi

  Laivan komentosillan salissa ja aurinkoterassilla on istumapaikkoja yhteensä jopa 70 henkilölle. Puitteet mahdollistavat kahvikekkereiden lisäksi myös runsaat illallisbuffetit. Mikäli haluatte tuoda omat purtavat mukananne tai grillata laivan terassilla, on sekin mahdollista.

 • Connector.

  Nukkumapaikat yli 50hlölle

  Laivan kolmessa kerroksessa on 22 hyttiä, joissa makuusijoja yhteensä 54. Laivaan mahtuu siis yöpymään vaikka koko suku tai firman porukka. Ainutlaatuinen mahdollisuus kokoontua yhdessä saman katon alle, samalla saaden jokaiselle myös oman rauhan ja tilan.

 • Connector.

  Edullinen hinta

  Juhlien hinta rakentuu siitä, mitä tiloja haluatte käyttöönne, mihin aikaan päivästä sekä kuinka pitkäksi aikaa. Vuokrattavissa on komentosillan sali, aurinkoterassi sekä koko laiva.

 • Connector.

  Keskeinen sijainti

  Fiilistele musiikkifestareiden konsertit Wuoksen aurinkoterassilta kuunnellen tai nautiskele vain järven syleilystä. Kuopion kaikki palvelut ovat aivan kulman takana; shoppailumahdollisuudet, ruokaravintolat ja yöelämä. Hotellilaivan vieressä on parkkialue, joten autollla kulkeminen on helppoa ja vaivatonta. Kävelymatka linja-autoasemalle sekä juna-asemalla on 15 minuuttia.