Hotellilaiva Wuoksi

ELÄMYKSEN JA HYVIEN UNIEN WUOKSI

Kuopion Matkustajasatama, Koljoniemenkatu 1a

Hotellilaiva Wuoksi koki täydellisen ilmeen muutoksen ja OLEMME AVANNEET VIHDOIN OVEMME!! Wuoksi tarjoaa mieleenpainuvan ja persoonallisen yöpymiskokemuksen niille, jotka etsivät edullista majoitusta sekä vaihtelua normaalille hotelliyöpymiselle. Hotellilaiva Wuoksi sijaitsee Kuopion matkustajasatamassa, kauniin Kallaveden äärellä ja lähellä palveluita. Tämän sijaintinsa puolesta se on Suomen ja Euroopan mantereen pohjoisin ympäri vuoden toimiva hotellilaiva.

Näyttelijä Ismo Apellin perheen ylläpitämässä Hotellilaiva Wuoksessa yhdistyy hostellin helppous, kodinomainen rentous sekä hotellitason palvelut. Laivahenkisissä hyttihuoneissa on oma wc, suihku, taulutelevisio ja wifi-yhteys. Laivan komentosillan yhteisessä salissa voit oleskella ja katsella televisiota. Nappaa aamukahvi mukaan ja ihastele katetulla ulkokannella kappaletta kauneinta Kallavettä. Hotelliyöpymisen lisäksi järjestämme yksityistilaisuuksia - juhlat jopa 70 hengelle, majoitus 50:lle.


Hotellilaivan kapteeni miehistöineen toivottaa kaikki sydämellisesti tervetulleiksi viihtymään ja nauttimaan ainutlaatuisesta miljööstä sekä lämminhenkisestä tunnelmasta, Hotellilaiva Wuoksen hoivassa.

Terveisin, kapteeni Ismo Apell